EMB test Friesland

EMB test Friesland: De samenstelling van ons bloed geeft heel veel informatie over onze gezondheid. In onze praktijk zijn we daar heel erg van bewust. Hoe meet je nou op een goede manier de waarde van dit leven brengende rode vloeistof. Wij gebruiken daarvoor de energetische morfologische bloedtest ook wel EMB genoemd. Deze test is in de professionele orthomoleculaire praktijk de test als het gaat om de waarde van ons bloed te analyseren en als orthomoleculair therapeut is een goede bloedanalyse een waardevol instrument. Deze Energetische Morfologische Bloedtest geeft ons een beter inzicht.

Gezond met klachten

We komen het zo vaak tegen dat ogenschijnlijk gezonde mensen, ze eten gezond maar toch met veel klachten te maken hebben. Vaak is men dan op het spreekuur van een huisarts geweest, maar de huisarts kan na een anamnese geen specifieke diagnose stellen. De klachten zijn vaak divers en vaak heel vaag. De meeste klachten hebben te maken met een tekort. De grondslag van deze klachten is vaak een enorm raadsel en er wordt in de reguliere gezondheidzorg na een paar onvruchtbare onderzoeken en veronderstellingen niks mee gedaan. De patiënt wordt simpel weg naar huis gestuurd met “we kunnen het niet vinden. De patiënt gaat zonder een gedegen advies weer richting huis. Als ware terug naar af.

In onze praktijk (Friesland) gebruiken we EMB test

In onze praktijk weten we dat verder kijken naar de oorsprong van de klachten zeer waardenvol kan zijn. Een EMB test kan het ontbrekende puzzelstuk zijn. Het geeft inzicht. Ons lichaam heeft een uiterst geraffineerd en uniek transportsysteem en dat is ons bloed! Deze prachtige rode vloeistof vervult een zeer essentiële rol in het vervoeren van zuurstof maar ook voedingstoffen. Dagelijks stroomt ons bloed wel duizend keer rond in het stelsel dat we bloedvaten noemen. Ons bloed vervoert ook afvalstoffen weg uit onze organen en is daardoor ook nog eens van belang voor ons afweersysteem.

De kwaliteit van ons bloed is zeker van belang , het vloeit af en aan door onze organen , het brengt energie voeding en het regelt onze interne temperatuur, Ons bloed beïnvloed onze gehele systeem en het kan ons heel veel informatie geven. Reguliere bloedtesten kunnen diverse factoren aantonen denk daarbij aan een ijzer tekort of infecties die we mogelijk bij ons dragen. De Energetische Morfologische Bloedtest heeft een andere benadering van een bloedonderzoek en geeft veel meer inzicht in jouw gezondheid.

Meer inzicht (EMB test Friesland)

Inzicht in jouw gezondheid, een kijkje in het bloed geeft een totaal plaatje van jouw gezondheid met een Energetische Morfologische Bloedtest krijg je meer inzicht in de reguliere waarden, denk daarbij aan je hemoglobine gehalte (zuurstof)de hoeveelheid rode en witte bloedcellen, de verschillende tekorten maar ook verstoringen en andere belastingen dan die normaal niet in je bloed voorkomen. De orthomoleculaire therapeut kan vanuit die uitslagen van de EMB test een prachtig overzicht verkrijgen hoe jouw gezondheid er nu echt voorstaat. Het resultaat geeft een goed advies waardoor jij beter en bewuster naar jouw voedingspatroon en leefstijl kan kijken.

Wat is nou precies een EMB test

Een Energetische Morfologische Bloedtest is een test methode waarbij met enkele druppels bloed vanuit een prikje in het topje van je vinger informatie wordt verkregen. Het onderzoek op deze bloeddruppels geven zowel een regulier als een complementair beeld van jouw gezondheid. Morfologisch slaat op de organen en het weefsel van een organisme. Energetisch word er naar de energiekracht van het bloed gekeken.

Energetische is een manier om te kijken naar een balans van het lichaam in hoeverre ben je uit je balans welke medianen en chakra’s zijn er geblokkeerd of functioneren niet meer in de balans van jouw lichaam. In de reguliere gezondheid zorg richt men zich meer op de biochemische balans ook een waardevolle energetische waarden . Alleen de vertaal slag naar een goede balans kan niet worden gemaakt.

Wil jij ook meer inzicht in welke voedingstoffen jouw lichaam mogelijk te kort komt of welke mineralen je mist of welke vitamine je tekort komt. Een EMB test kan je voorzien van de juiste informatie en verteld zonder omhalen de verstoringen en de extra belastingen die aan jouw klachten ten grondslag liggen. De EMB test uitslag geeft jou de informatie die gericht is op het zelf herstellend vermogen van het lichaam en hoe je die het beste kunt ondersteunen.

Een kijkje in wat een EMB test nou zoal meet:

 Hoe belast is jouw lever, de Energetische Morfologische Bloedtest geeft verstoringen aan en geeft een mooi beeld over de stand van jouw leverwerking, hoe goed ben je om je lichaam te ontdoen van afvalstoffen hoever is jouw lever instaat om dit te verwerken.

Darmklachten soms komen ze zomaar uit het niets, of begrijp je helemaal niet waarom je weer last hebt van je darmen, een EMB laat verstoringen zien in de darmen en geeft veel informatie over de stand ervan, het kan zijn dat je last hebt van parasieten of dat de bacteriën kolonies wel goed functioneren.

Hoe is het met jouw PH balans, word prachtig weer gegeven met een EMB test. Zo weet je meteen of je bent verzuurd. Kortom een EMB test laat heel veel zien.

Verder geeft de Energetische Morfologische Bloedtest ook de gewone reguliere waardes aan zoals het hemoglobine gehalte de rode en de witte bloedcellen, kalium balans en vele andere reguliere waardes

Een echt stuk gereedschap voor de professionele complementaire praktijk.

Maak een afspraak voor een EMB-test

EMB test Friesland
Esther Hendrikse
EMB test Friesland
Yvon van der Zee

EMB test Friesland