Orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland

Onze praktijk is instelling waarbij wij als orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland jou een geweldig nieuwe lijf stijl kunnen geven. Onze praktijk is gevestigd in het mooie dorpje Lippenhuizen gelegen aan de pittoreske compagnonsvaart, onze praktijk is gelegen in een oude boerderij uit de late 1800. In onze praktijk zijn 2 orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeuten werkzaam met ieder hun eigen specialiteit in de orthomoleculaire natuurgeneeskunde. We houden ons bezig met jouw gezondheid, een natuurlijke gezondheid gebaseerd op voeding, natuurlijke voeding en natuurlijke geneeswijze, lijfstijl interventies en voornamelijk de essentie van het leven. En vooral wat is jouw essentie van het leven.

Orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland

Orthomoleculair natuurgeneeskunde, letterlijk wat heeft de cel nodig is nog niet zo heel lang bekend in Nederland als middel om anders te kijken naar het leven wat we leven. Een orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland kijkt naar een cel. De cel van het menselijk lichaam. De geschiedenis van orthomoleculaire natuurgeneeskundige begint in de 17 de eeuw bij de klassieke cel wetenschap. Men was toen in die tijd al in staat om eencellig organisme waar te nemen. De cel werd gezien als de bouwsteen van het lichaam. Uit die cel biologie is de orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut gaan kijken. Wat hebben de cellen nodig in onze omgeving. Deze therapie legt de nadruk op het eigen beschermende en herstellend vermogen van een cel en van het lichaamssysteem. Een Orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut is gericht op dit cel fenomeen, en heeft een therapie ontwikkeld om samen met vitamine en een tal van andere vitale stoffen het lichaam eigen herstellend vermogen te activeren. Om gebruik te maken van dit vermogen is het noodzakelijk om de juiste hoeveelheden van de juiste voedingstoffen tot je te nemen.

Onze praktijk

In onze praktijk hebben we ook een scala aan therapieën om jouw kennis te laten maken met gezonde en natuurlijke voeding. Binnen de orthomoleculaire geneeskunde is het werkgebied van een orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland uitgebreid en met het voorkomen van ziektebeelden die te maken hebben met een tekort aan voedingsstoffen. We gebruiken voeding als medicijn, in de juiste voeding bevinden zich actieve substanties die in staat zijn om processen in het menselijk lichaam te beïnvloeden.

Het voorkomen van, is voor de orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut en gedreven taak chronische degeneratieve ziektebeelden staat hoog in het vaandel. Het behouden van een goede gezondheid en vitaliteit zelfs op hoge leeftijd is onze missie, samen met jou en met onze orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland zoeken we daarvoor een geschikte therapie. We gaan kijken wat jij nodig hebt om een gezonde lijfstijl te ontwikkelen. Ziektes die te maken hebben met een ernstig vitamine tekort voorkomen we door middel van Orthomoleculaire therapie toe te passen. Dat zou kunnen beteken dat je een vitamine tekort kunt oplossen door de juiste voeding en te supplementen van vitamines.

Wij als orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland zijn opgeleid in orthomoleculaire therapie en kunnen niet alleen voeding inzetten maar ook een compleet programma van lijfstijl interventies, mind-set oefeningen, modules met gewichtsbeheersing maar ook een helpende hand bieden bij hormonale problemen, denk daarbij aan overgangsklachten.

Gewichtsbeheersing, als orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland hebben een uitgebreid pakket voor jou om op een juist gewicht te komen en natuurlijk te blijven. We hebben heerlijke recepten samengesteld die gemakkelijk te volgen zijn, geen ingewikkelde hoogstandjes en moeilijk verkrijgbare ingrediënten door te kijken naar wat de jager verzamelaar kon vinden hebben wij voor jou het juiste patroon voeding in zijn puurste vorm.

Veel vrouwen in de leeftijd vijftig tot zestig jaar kampen vaak met onverklaarbare ongemakjes dat kunnen hormonale problemen zijn, maar ook neerslachtigheid of gewichtsproblematiek. De overgang is dan vaak de schuldige, hun klacht is een gehoorde ziekte die op een bepaalde leeftijd op speelt, dat is waar ze bij de huisarts tegen aan lopen. Als orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland is het bestrijden en het tegen gaan van kwaaltjes niet de methode. De overgang is geen ziek zijn. Een orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland heeft als therapie geen therapie voor deze natuurlijke levensfase. Wij vinden het in onze praktijk een plicht om jou op een natuurlijke manier door de overgang heen te loodsen. Een orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland biedt vrouwen in de overgang een natuurlijk traject aan met de juiste voeding een fijne mind-set en kennis van hormonen en vitamine. De overgang is een fase vol leven en uitdagingen.

Zit je niet helemaal lekker in je vel

Zit je niet helemaal lekker in je vel ben je vaak moe, neerslachtig en heeft het leven voor jou weinig zin. Een orthomoleculair natuurgeneeskundige therapeut Friesland zijn gespecialiseerd in dit verhaal en vinden dat een uitdaging om jou te helpen. Dat doen we door natuurlijke voeding de kennis van producten, en zetten we supplementen van vitamine en mineralen in. Misschien eet jij wel niet voldoende of eet je te veel, eet je producten waar jouw lichaam niks mee kan. Het kan zijn dat je een wisselende bloedsuiker hebt waardoor je constant trek hebt in zoets, koekjes taartjes etc. en is de koelkast in de nacht niet veilig. Wij als orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland kunnen jou helpen in onze praktijk.

Reuma is een auto-immuun ziekte, een beeld waarbij het lichaam vecht tegen zichzelf, als orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland hebben wij voor jou een geweldig traject ontwikkeld om jou van deze vervelende ontstekingen af te helpen. Binnen zes maanden kunnen we jou klachtenvrij door het leven laten gaan. We gaan kijken naar jouw bloedwaardes en samen met jou naar wat jouw lijf nodig heeft, we geven je advies op het gebied van voeding lijfstijl en een fijne mind-set, ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar ons als orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland , maak kennis en ontdek wat wij voor kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland
Esther Hendrikse
Orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland
Yvon van der Zee

Orthomoleculaire natuurgeneeskundig therapeut Friesland